Om Cindie

8 års erfaring med psykiatri, sygepleje og mental sundhed.

 

Cindie Schmidt.

Jeg er 34 år, bor i Vejle med min kæreste og vores to børn på 7 og 4 år.

Jeg dimitterede som sygeplejerske i juni 2012 fra Københavns Sygeplejeskole,
Professionshøjskolen. Er under uddannelse til NLP Sundhedscoach og studerer en kandidat i pædagogisk psykologi på Århus Universitet.

Jeg har gennem hele mine karriere som sygeplejerske, haft fokus på hvordan jeg kan hjælpe med at styrke og udvikle allerede eksisterende ressoucer hos det enkelte menneske.

 

Jeg har et holistisk menneskesyn og tror på at vores kroppe ikke kan deles i det fysiske og psykiske, men at alt i vores kroppe hænger sammen i en dynamisk proces. Mental Sundhed har stor betydning og er en vigtig faktor for at opleve sig selv som et afbalanceret menneske gennem livet, både fysisk og psykisk. 

Ydermere er jeg sikker på at vi som mennesker kan meget mere end vi selv går og tror, når udfordringerne melder sig. At vi kan hjælpe os selv, ved at få den rigtige støtte gennem coaching eller terapi, at vi igen kan  finde vores indre styrke, til at kunne klare de udfordringer vi står over for.

Vi mennesker, vores hjerne har nogle virkelige gode egenskaber, nogle gange kan dele af hjernen tage styringen, så ting vi normalt kunne gøre, pludselig bliver en udfordring eller et problem. Gennem coaching vil jeg kunne give mine klienter en forståelse af hjernens virkning og mulige forandringsprocesser. Det vil altid være mine klienter der vælger hvad der skal arbejdes med og jeg respektere fuldt ud de valg mine klinenter tager.

Erfaring:

 • Intensivt lukket psykiatrisk afsnit, Frederiksberg hospital.
 • Lokalpsykiatrien Fredericia og Kolding.
 • Gruppeforløb til mennesker med ADHD/ADD.
 • Behandlingstilbud til voksne med alvorlige spiseforstyrrelse.
 • Behandlingstilbud for unge med psykosociale problemstillinger.
 • Kognitive behandlingsforløb til mennesker med selvskadende adfærd.
 • Kognitive behandlingsforløb til mennesker med angst.
 • Kognitive behandlingsforløb til mennesker med depression.
 • Frivillig og koordinator hos Lands foreningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS) i 6 år.
 • Projekt arbejde i Københavns kommune, tilbud for mennesker med personlighedsforstyrrelse.
 • Social psykiatrisk hjemmepleje, Københavns kommune.

Individuelt forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og coache dig gennem sessioner, hvor der vil ske udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Par forløb

Når I kommer til mig i et par forløb, er det for de flestes vedkommende fordi der er opstået udfordringer i kærlighedslivet. Gennem coaching finder vi sammen jeres vej, så I føler jer stærkere til at forstå og håndtere jeres udfordringer og dermed genskabe jeres fælles kærlighed.

Mentor forløb

Er du i et forløb i det offentlige psykiatriske sundhedsvæsen? Har du brug for en ved din side, der kender det psykiatriske system indefra? Jeg har arbejdet i psykiatrien som sygeplejerske i 8 år, jeg kan støtte dig, så du ikke skal være alene i et behandlingsforløb i psykiatrien.

Kontakt mig

Hvis du har ønske om en tid hos mig, skriv meget gerne en mail, jeg vil svare dig så hurtigt jeg kan. 

Tornager 13, 7120, Vejle Ø