Priser

 

Mine priser er faste.

Men har du en forespørgsel på en anderledes opgave eller et projekt, 

skriv da gerne til mig.

Individuelt forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og coache dig gennem sessioner, hvor der vil ske udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Par forløb

Når I kommer til mig i et par forløb, er det for de flestes vedkommende fordi der er opstået udfordringer i kærlighedslivet. Gennem coaching finder vi sammen jeres vej, så I føler jer stærkere til at forstå og håndtere jeres udfordringer og dermed genskabe jeres fælles kærlighed.

Mentor forløb

Er du i et forløb i det offentlige psykiatriske sundhedsvæsen? Har du brug for en ved din side, der kender det psykiatriske system indefra? Jeg har arbejdet i psykiatrien som sygeplejerske i 8 år, jeg kan støtte dig, så du ikke skal være alene i et behandlingsforløb i psykiatrien.

Min erfaring

Socialforvaltningen Københavns kommune

Lokalpsykiatrien, Fredericia og Kolding

Social Psykiatrisk hjemmepleje, Københavns kommune

Behandlingstilbud til voksne med alvorlig spiseforstyrrelse

Intensivt lukket afsnit, Frederiksberg hospital

Frivillig hos Lands foreningen mod spiseforstyrrelser og selvskade (LMS) i 6 år

Til arbejdspladser:

Har i én eller flere medarbejdere der oplever symptomer på stress, eller vil du som arbejdsgiver forebygge at stress bliver en del af jeres arbejdsplads, så kontakt Din Mentale Sundhed. Vi kan sammen tilrettelægge et forløb, med de medarbejdere det involvere.

Her vil der både være tale om enkeltmands sessioner, workshops eller undervisning.

Til institutioner

Din Mentale Sundhed tilrettelægger workshops eller undervisning efter behov. Skriv en mail og vi kan sammen finde den rette læsning til jer.

Jeg kan udforme forskellige workshops, fx til unge mellem 6-10 klasse omkring angst, ensomhed, fællesskab og/eller grænser. Fokus på trivsel og mental sundhed, blandt børn og unge.

Ydermere kan jeg udforme workshops til personale på skoler og børnehaver, her kan der være fokus på egne grænser men også børnenes grænser, hvad sker der når grænserne ikke respekteres. Hvordan forholder man sig til børn med en adfærd der kræver mere energi? Oplever I at børn og unge har angst og/eller ensomhed. ?

Kontakt mig

Hvis du har ønske om en tid hos mig, skriv meget gerne en mail, jeg vil svare dig så hurtigt jeg kan. 

Tornager 13, 7120, Vejle Ø