Individuelt forløb.

400 kr. pr session. En session vare 50 min.

250 kr. pr. skype session* og vare ca. 30 min. 

(Prisen stiger feb. 2020 grundet endt uddannelse).

Når du kommer i et forløb hos mig, vil vi bruge den første gang på at afdække og være nysgerrig på den eller de udfordringer du oplever. Derefter vil jeg sammen med dig, lave en fremadrettet plan for forløbet. Efter første session sender jeg dig en oversigt samt vigtige informationer over forløbet, så du har et overblik overindholdet og pris sammensætningen.

*Efter hver session, kan der være hjemmeopgaver, noget du skal arbejde med til næste gang, derfor det kan være meget trygt at have skypesessioner til opfølgning på hjemmeopgaverne.

 

Services

Individuelt forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og coache dig gennem sessioner, hvor der vil ske udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Par forløb

Når I kommer til mig i et par forløb, er det for de flestes vedkommende fordi der er opstået udfordringer i kærlighedslivet. Gennem coaching finder vi sammen jeres vej, så I føler jer stærkere til at forstå og håndtere jeres udfordringer og dermed genskabe jeres fælles kærlighed.

Mentor forløb

Er du i et forløb i det offentlige psykiatriske sundhedsvæsen? Har du brug for en ved din side, der kender det psykiatriske system indefra? Jeg har arbejdet i psykiatrien som sygeplejerske i 8 år, jeg kan støtte dig, så du ikke skal være alene i et behandlingsforløb i psykiatrien.

Kontakt mig

Hvis du har ønske om en tid hos mig, skriv meget gerne en mail, jeg vil svare dig så hurtigt jeg kan. 

Tornager 13, 7120, Vejle Ø