Individuelt forløb.

625 kr. pr. session inkl. moms. En session vare 60 min.

350 kr. pr. skype session inkl moms og vare ca. 30 min. 

Når vi mødes første gang, vil vi bruge tid på at få afklaret hvilke udfordringer du oplever.  Derefter vil vi sammen, lave en fremadrettet plan for forløbet. Efter første session kan jeg sende dig en oversigt over den aftalte plan for forløbet, efter dit ønske og behov.

Jeg forventer at du er motiveret for arbejdet da udvikingen sker i din krop og dit nervesystem.  Det kan i perioder være hårdt at være den arbejdende, hvorfor skypesessionerne kan være en brugbar støtte for at bevare motivationen og udviklingen.

Der afregnes efter hver session, hvor jeg sender dig en faktura på mail.

 

Services

Individuelt forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden gennem sessioner, hvor der vil ske udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Par forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par, under graviditet, fødsel og forældredannelse.  

Workshops i mødregrupper

Workshops til mødregrupper består af en kombination mellem min egen personlige fortælling, fagligt oplæg og arbejdsopgaver hvor vi har fokus på jeres indre værdier. I vil opleve at få skabt en bevidsthed der skaber ro & balance, der vil styrke tilknytningen til jeres barn.

Tornager 13, 7120, Vejle Ø