Individuelle forløb.

Når vi mødes første gang, vil vi bruge tid på at få afklaret hvilke udfordringer du oplever.  Derefter vil vi sammen, lave en fremadrettet plan for forløbet.

Første samtale vare ca. 90 min.

Du er eksperten i dit liv og jeg vil sammen med dig gå på opdagelse i dine tanker og følelser. Jeg hjælper dig med konkrete redskaber, som vil give dig muligheden for at opleve balance, ro, styrke og håb i din forældrerolle.

Jeg tager udgangspunkt i kognitiv terapi kombineret med min viden som psykiatrisk sygeplejerske og cand.pæd i pædagogisk psykologi.

Jeg forventer at du er motiveret for arbejdet da udvikingen sker i din krop og dit nervesystem.  Det kan i perioder være hårdt at være den arbejdende, hvorfor skypesessionerne kan være en brugbar støtte for at bevare motivationen og udviklingen.

Enkelt sessioner

Første samtale, 90 min. 1000 kr. inkl. moms

En session vare 60 min. 750 kr. inkl. moms.  (samme pris online)

Skype-opfølgnings session vare 30 min. 350 kr. inkl mims.  

Forløb:

5 sessioner 3100 kr. inkl moms. spar 650 kr. 

8 sessioner 5100 kr. inkl moms. spar 900 kr.

Ved behov, opfølgende skypesessioner tilkøbes til ovenstående pris 

Individuelle

forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden, hvor jeg vejleder og støtter dig gennem udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Forløbet er familiebaseret, det betyder at vi også vil have fokus på hvilke familiære omstændigheder du står i.

Når du passer på dig selv og din mentale sunhed, passer du også på dit barn og jeres relation.

Par & Familie

forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par og familie, under graviditet, fødsel og forældredannelse.

I vil blive klogere på hinandens tanker og følelser, ved at I åbner op for hinanden og udvikler en stærkere relation til hianden, i et trygt miljø under sessionerne. I vil opleve en fælles følelse af balance, styrke og kærlighed, der sætter sit afstyrk i jeres familie og styrker relationen til jeres børn.

7120, Vejle Ø