Individuelle pårørende forløb.

Er du Mor, far, søster, bror, tante, moster mv til et barn med psykisk sygdom eller mental udmattelse, så kan jeg hjælpe dig. 

Vi er alle børn er nogen. Så du kan også være pårørende til et voksent barn.

Jeg tilbyder vejledende, støttende og beroligende forløb. Jeg tager udgangspunkt i kognitiv terapi kombineret med min viden som psykiatrisk sygeplejerske og cand.pæd i pædagogisk psykologi samt coaching.

Jeg hjælper dig med konkrete redskaber, som vil give dig muligheden for at opleve balance, ro, styrke og håb hos dig. Jeg kan give dig viden om dit barns adfærd, og den psykiske sygdom dit barn har udviklet.

Jeg forventer at du er motiveret for arbejdet da udvikingen sker i din krop og dit nervesystem.  Det kan i perioder være hårdt at være den arbejdende, hvorfor de korte sessioner kan være en brugbar støtte for at bevare motivationen og udviklingen.

Enkelt sessioner

En session vare 60 min. 650 kr. inkl. moms.  (samme pris online)

Forløb:

5 sessioner 2600 kr. inkl moms. spar 650 kr. 

8 sessioner 4300 kr. inkl moms. spar 900 kr.

Individuelle pårørende

forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden, hvor jeg vejleder og støtter dig til at kunne passe på sig selv. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Når du passer på dig selv og din mentale sunhed, passer du også på dit barn og jeres relation.

Forældre

pårørende

forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par og familie.

I vil blive klogere på jeres barns adfærd og I vil blive klogere hinandens tanker og følelser. I vil få redskaber til at passe på hinanden og jeres barn. I vi ligeledes opleve en fælles følelse af fællesskab, styrke og kærlighed, der sætter sit afstyrk i jeres familie og styrker relationen til jeres børn.