Individuelle forløb.

Er du Mor, far, søster, bror, tante, moster mv til et barn eller ung med psykisk sygdom eller mental udmattelse, så kan jeg hjælpe dig.

Vi er alle børn er nogen. Så du kan også være pårørende til et voksent barn.

Samtalerne foregår online.

Jeg tilbyder vejledende, støttende og beroligende forløb. Jeg kombinerer min lange psykiatriske erfaring og viden fra mine uddannelser som psykiatrisk sygeplejerske og cand.pæd i pædagogisk psykologi samt neuro- og sundhedscoach.

Jeg hjælper dig med konkrete redskaber, som vil give dig muligheden for at opleve balance, ro, styrke og håb hos dig. Jeg kan give dig viden om barnets adfærd, og den psykiske sygdom barnet har udviklet.

Jeg forventer at du er motiveret for arbejdet da udviklingen sker i din krop og dit nervesystem.  Det kan i perioder være hårdt at være den arbejdende, men det er okay. Du skal blot skabe en bevidsthed omkring dét din krop fortæller dig, om du forstår det eller ej. Sammen vil vi forholde os til den reaktion og udvikling du oplever.

Samtalerne foregår online. 

Enkelt sessioner

En session 850 kr. inkl moms. 

Forløb:

5 sessioner 3696 kr, spar 15%

Individuelle

forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden, hvor jeg vejleder og støtter dig til at kunne passe på sig selv. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Når du passer på dig selv og din mentale sunhed, passer du også på dit barn og jeres relation.

Forældre &

familie forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par og familie.

I vil blive klogere på jeres barns adfærd og I vil blive klogere hinandens tanker og følelser. I vil få redskaber til at passe på hinanden og jeres barn. I vi ligeledes opleve en fælles følelse af fællesskab, styrke og kærlighed, der sætter sit afstyrk i jeres familie og styrker relationen til jeres børn.