Mentor forløb

Som tidligere psykiatrisk sygeplejerske, med erfaring fra ambulant regi, har jeg siddet på den anden side af bordet. Her oplevede jeg ofte, at patienterne kunne have haft gavn af en der kunne følge deres forløb. En der kunne samle op på samtalen i psykiatrien, efterfølgende.

Jeg tilbyder derfor en mentor ordning, hvor jeg kan følge dit forløb. Mentor ordningen tilpasses efter dine ønsker og behov.

 

Eksempel 1

Jeg deltager i møderne med psykiatrien eller andre sygehuse og sender dig efterfølgende et dokument, med vigtige pointer fra samtalen. 1000 kr.

Eksempel 2

Jeg deltager i møderne med psykiatrien eller andre sygehuse, efterfølgende har vi en session, hvor vi forholder os til hvordan du har det, hvordan du skal forholde dig til mødet og det der blev sagt. Efterfølgende sender jeg dig et dokument med de vigtige pointer. 1400 kr.

Prisen afhænger af opgaven. Jeg kan deltage i møder på kommuner, sygehuse, behandlingssteder mm. Jeg tilrettelægger et forløb efter dine behov, hvorefter prisen beregnes.

Services

Individuelt forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og coache dig gennem sessioner, hvor der vil ske udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Par forløb

Når I kommer til mig i et par forløb, er det for de flestes vedkommende fordi der er opstået udfordringer i kærlighedslivet. Gennem coaching finder vi sammen jeres vej, så I føler jer stærkere til at forstå og håndtere jeres udfordringer og dermed genskabe jeres fælles kærlighed.

Mentor forløb

Er du i et forløb i det offentlige psykiatriske sundhedsvæsen? Har du brug for en ved din side, der kender det psykiatriske system indefra? Jeg har arbejdet i psykiatrien som sygeplejerske i 8 år, jeg kan støtte dig, så du ikke skal være alene i et behandlingsforløb i psykiatrien.

Kontakt mig

Hvis du har ønske om en tid hos mig, skriv meget gerne en mail, jeg vil svare dig så hurtigt jeg kan. 

Tornager 13, 7120, Vejle Ø