Workshops i mødregrupper

 

Hvordan får man brugt sin mødregruppe optiamlt, så man faktisk får talt om de ting i et forældreskab, der kan tage ens energi hvor man oplever sig ked af det, vred og energiforladt?

Jeg laver et oplæg om min egen hisorie om at blive mor,  kombineret med et fagligt oplæg om vores mentale rejse under et forældre skab.

Under workshoppen kommer I til at få viden om værdiernes betydning, I kommer til at arbejde med jeres værider for jeres forældreskab. Ydermere vil vi sammen få skabt et fællesskab af ærlighed og tryghed, der vil danne grundlag for alle salgs samtaleemner, også de tabubelagte.

I vil styrke jeres tilknytning til jeres barn, med denne nye viden og  en skærpet opmærksomhed på jeres indre værdier, frem for samfundets ydre forventninger til jer som mor.

Jeg kommer ud til jer i mødregruppen, så det hele forbliver som det plejer.

_________________

250 kr. inkl. moms pr. person.

En workshop vare ca. 2 timer.

Individuelle

forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden, hvor jeg vejleder og støtter dig gennem udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Forløbet er familiebaseret, det betyder at vi også vil have fokus på hvilke familiære omstændigheder du står i.

Når du passer på dig selv og din mentale sunhed, passer du også på dit barn og jeres relation.

Par & Familie

forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par og familie, under graviditet, fødsel og forældredannelse.

I vil blive klogere på hinandens tanker og følelser, ved at I åbner op for hinanden og udvikler en stærkere relation til hianden, i et trygt miljø under sessionerne. I vil opleve en fælles følelse af balance, styrke og kærlighed, der sætter sit afstyrk i jeres familie og styrker relationen til jeres børn.

7120, Vejle Ø