Workshops i mødregrupper

 250 kr. inkl. moms pr. person. 

En workshop vare ca. 2 timer. 

Jeg laver et oplæg om min egen hisorie om at blive mor, jeg laver et fagligt oplæg om vores mentale rejse under et forældre skab. 

Under workshoppen kommer I til at få viden om værdiernes betydning, I kommer til at arbejde med jeres værider for jeres forældreskab. Ydermere vil vi sammen få skabt et fællesskab af ærlighed og tryghed, der vil danne grundlag for alle salgs samtaleemner, også de tabubelagte. 

 I vil styrke jeres tilknytning til jeres barn, med denne nye viden og  en skærpet opmærksomhed på jeres indre værdier, frem for samfundets ydre forventninger til jer som mor. 

Jeg kommer gerne ud til jer i mødregruppen, så det hele forbliver som det plejer. 

Individuelt forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden gennem sessioner, hvor der vil ske udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Par forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par, under graviditet, fødsel og forældredannelse.  

Workshops i mødregrupper

Workshops til mødregrupper består af en kombination mellem min egen personlige fortælling, fagligt oplæg og arbejdsopgaver hvor vi har fokus på jeres indre værdier. I vil opleve at få skabt en bevidsthed der skaber ro & balance, der vil styrke tilknytningen til jeres barn.

Tornager 13, 7120, Vejle Ø