Par forløb

650 kr. pr. session. En session vare 90 min. 

350 kr. pr skype session og vare 30 min.

(Prisen stiger feb. 2020 grundet endt uddannelse)

Når I kommer i et forløb hos mig, vil vi bruge den første gang på at få afdækket og være nysgerrige på det I oplever som udfordrende. Måske der det slet ikke de samme udfordringer I oplever som problematisk.

Derefter laver vi sammen en plan for det fremadrettede forløb. Mellem hver session, vil der kunne komme hjemmeopgaver med hjem. Mellem to session kan det derfor være trygt at have skype sessioner, til at evt. spørgsmål eller hvis I oplever noget som udfordrende.

Efter første session sender jeg jer en oversigt samt vigtige informationer over forløbet, så I har et overblik over indholdet og pris sammensætningen.

Services

Individuelt forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og coache dig gennem sessioner, hvor der vil ske udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Par forløb

Når I kommer til mig i et par forløb, er det for de flestes vedkommende fordi der er opstået udfordringer i kærlighedslivet. Gennem coaching finder vi sammen jeres vej, så I føler jer stærkere til at forstå og håndtere jeres udfordringer og dermed genskabe jeres fælles kærlighed.

Mentor forløb

Er du i et forløb i det offentlige psykiatriske sundhedsvæsen? Har du brug for en ved din side, der kender det psykiatriske system indefra? Jeg har arbejdet i psykiatrien som sygeplejerske i 8 år, jeg kan støtte dig, så du ikke skal være alene i et behandlingsforløb i psykiatrien.

Kontakt mig

Hvis du har ønske om en tid hos mig, skriv meget gerne en mail, jeg vil svare dig så hurtigt jeg kan. 

Tornager 13, 7120, Vejle Ø