Forældre & familie forløb

Har I som forældre eller familie brug for fælles vejledning, støtte og et fælles frirum, der giver jer muligheden for at passe på jer selv og jeres mentale sundhed?

Så kan jeg hjælpe jer.

Vi er alle børn er nogen. Så du kan også være pårørende til et voksent barn.

Samtalerne foregår online

Når et barn udvikler eller har en psykisk sygdom rammer det også familien. Og hvis I er forældrene er det jeres opgave både at passe på jer selv og jeres familie. Hvis I er familie, fx. søskende, er I også dybt involveret og I skal ligeledes have en opmærksomhed på egen mental sundhed.  

I er eksperter i jeres liv og i jeres familie. Jeg kan give jer viden om barnets psykiske sygdom. Jeg giver jer et rum hvor I kan tale frit. Hvor der er plads til alle følelser, også vrede og ked af det hed.

Jeg kombinerer min lange psykiatriske erfaring og viden fra mine uddannelser som psykiatrisk sygeplejerske og cand.pæd i pædagogisk psykologi samt neuro- og sundhedscoach.

Jeg forventer I er motiverede for at “arbejde”, da jeres arbejde danner grundlag for forandring der kan medvirke til bedre trivsel og mental sundhed hos jer og i jeres familie.

Når I som forældre styrker jeres forhold, giver I hinanden styrke og frirum, og I får ligeledes også muligheden for at støtte jeres barn.

 

Samtalerne foregår online 

Enkelt sessioner

En session 1500 kr. inkl. moms

Forløb:

5 sessioner, 6522 kr. inkl. moms spar 15%

 

 

Individuelle

forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden, hvor jeg vejleder og støtter dig til at kunne passe på sig selv. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Når du passer på dig selv og din mentale sunhed, passer du også på dit barn og jeres relation.

Forældre &

familie forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par og familie.

I vil blive klogere på jeres barns adfærd og I vil blive klogere hinandens tanker og følelser. I vil få redskaber til at passe på hinanden og jeres barn. I vi ligeledes opleve en fælles følelse af fællesskab, styrke og kærlighed, der sætter sit afstyrk i jeres familie og styrker relationen til jeres børn.