Par forløb

1000 kr. pr. session inkl. moms. En session vare  mellem 75 – 90 min.

500 kr. pr. skype session inkl. moms og vare ca. 30 min.

Når I kommer i et forløb hos mig, vil vi bruge den første gang på at få afdækket og være nysgerrige på det I oplever som udfordrende. Måske der det slet ikke de samme udfordringer I oplever som problematisk.

Derefter laver vi sammen en plan for det fremadrettede forløb. Mellem hver session, vil der kunne komme hjemmeopgaver med hjem. Mellem to session kan det derfor være trygt at have skype sessioner, til evt. spørgsmål eller hvis I oplever noget som udfordrende.

Efter første session kan jeg sende en plan for forløbet efter jeres ønske og behov.

Jeg forventer I er motiverede for at arbejde, da jeres arbejde danner grundlag for udvikling og kærlighed. Det kan til tider være meget hårdt at være den arbejdende, hvorfor det også her kan være en brugbar støtte at benytte skype sessioner, for at bevare motivationen og arbejdet der skaber udvikling og nærhed.

Individuelt forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden gennem sessioner, hvor der vil ske udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Par forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par, under graviditet, fødsel og forældredannelse.  

Workshops i mødregrupper

Workshops til mødregrupper består af en kombination mellem min egen personlige fortælling, fagligt oplæg og arbejdsopgaver hvor vi har fokus på jeres indre værdier. I vil opleve at få skabt en bevidsthed der skaber ro & balance, der vil styrke tilknytningen til jeres barn.

Tornager 13, 7120, Vejle Ø