Forældre forløb

 

Når I kommer i et forløb hos mig, vil vi bruge den første gang på at få afdækket og være nysgerrige på hvad I ønsker at få ud af forløbet.

Når ens barn udvikler eller har en psykisksygdom rammer det også familien. Og da I er forældrene er det jeres opgave at gøre jeres for at familien trives. 

I er eksperter i jeres liv og familie. Jeg kan give jer viden om jeres barn psykiske sygdom. Jeg giver jer et rum hvor I kan tale frit. Hvor der er plads til alle følelser, også vrede og ked af det hed. 

Jeg tager udgangspunkt i kognitiv terapi kombineret med min viden som psykiatrisk sygeplejerske, cand.pæd i pædagogisk psykologi og neurocoaching.

Jeg forventer I er motiverede for at “arbejde”, da jeres arbejde danner grundlag for foradnring der kan medvirke til bedre trivsel og mental sundhed.

Når I som forældre styrker jeres forhold, giver I hianden styrke og frirum, og I får ligeledes også muligheden for at støtte jeres barn. 

 

Enkelt sessioner

1300 kr. pr. session inkl. moms. En session vare mellem 75 – 90 min. (samme pris online)

500 kr. pr. online opfølgnings-session inkl. moms og vare ca. 30 min.

Forløb

5 sessioner 5800 kr. inkl. moms. spar 700 kr.

8 sessioner 9400 kr. inkl. moms. spar 1000 kr.

Ved behov, opfølgende skypesessioner tilkøbes til ovenstående pris 

Individuelle

forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden, hvor jeg vejleder og støtter dig til at kunne passe på sig selv. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Når du passer på dig selv og din mentale sunhed, passer du også på dit barn og jeres relation.

Forældre

forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par og familie.

I vil blive klogere på jeres barns adfærd og I vil blive klogere hinandens tanker og følelser. I vil få redskaber til at passe på hinanden og jeres barn. I vi ligeledes opleve en fælles følelse af fællesskab, styrke og kærlighed, der sætter sit afstyrk i jeres familie og styrker relationen til jeres børn.