Par & Familie forløb

 

Når I kommer i et forløb hos mig, vil vi bruge den første gang på at få afdækket og være nysgerrige på det I oplever som udfordrende men også hvad I ønsker at få ud af forløbet.

Mellem hver session, vil der kunne være hjemmeopgaver, det derfor være trygt at have skype sessioner, til evt. spørgsmål eller hvis I oplever noget som udfordrende.

At være ramt af psykisk sygdom eller mentale udfordringer, rammer også parforholdet og familien, både børn og voksne.

I er eksperter i jeres liv og familie. Jeg vil sammen med jer gå på opdagelse i jeres oplevelser, tanker og følelser. Jeg hjælper jer med konkrete redskaber, som vil give jer muligheden for at opleve balance, ro, styrke, håb, kærlighed og plads i jeres parforhold og familie.

Jeg tager udgangspunkt i kognitiv terapi kombineret med min viden som psykiatrisk sygeplejerske og cand.pæd i pædagogisk psykologi.

Jeg forventer I er motiverede for at arbejde, da jeres arbejde danner grundlag for udvikling. Det kan til tider være meget hårdt at være den arbejdende, hvorfor det kan være en brugbar støtte at benytte korte online sessioner, for at bevare motivationen og arbejdet der skaber udvikling og nærhed.

Enkelt sessioner

1300 kr. pr. session inkl. moms. En session vare mellem 75 – 90 min. (samme pris online)

500 kr. pr. online opfølgnings-session inkl. moms og vare ca. 30 min.

Forløb

5 sessioner 5800 kr. inkl. moms. spar 700 kr.

8 sessioner 9400 kr. inkl. moms. spar 1000 kr.

Ved behov, opfølgende skypesessioner tilkøbes til ovenstående pris 

Individuelle

forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden, hvor jeg vejleder og støtter dig gennem udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Forløbet er familiebaseret, det betyder at vi også vil have fokus på hvilke familiære omstændigheder du står i.

Når du passer på dig selv og din mentale sunhed, passer du også på dit barn og jeres relation.

Par & Familie

forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par og familie, under graviditet, fødsel og forældredannelse.

I vil blive klogere på hinandens tanker og følelser, ved at I åbner op for hinanden og udvikler en stærkere relation til hianden, i et trygt miljø under sessionerne. I vil opleve en fælles følelse af balance, styrke og kærlighed, der sætter sit afstyrk i jeres familie og styrker relationen til jeres børn.