Om dig!

Du er far eller mor og har opdaget at den rejse du er begyndt på, også er en mental rejse, der kan være svær at finde rundt i. Din rejse kan begynde fra tanken eller ønsket om at skulle have et barn. Det kan også være en uønsket graviditet, der påvirker din mentale sundhed, i en sådan grad at du oplever livet kan være svært at leve, efter dine værdier.

Du er en mor eller far der gennem livet har oplevet en sårbar psykisk sundhed, som påvirker dig og nu skaber bekymringer for dit forældreskab. Negative tanker eller følelser tager styrringen og du har svært ved at finde troen og roen i dig selv.

Du mærker måske dårlig samvittighed, skyld, skam og træthed, som påvirker din mentale sundhed. Oftes er det fordi vi ubevidst, lytter til eller sammenligner sig med andre fædre eller mødre, der fortæller om deres familieliv, et liv der stråler og ser dejligt ud.

Du ønsker at få balance i dit forældreskab, om det så er under graviditeten, fødslen eller i forældredannelsen. Du ønsker ro, balance, tryghed og indre styrke, der vil forstærke din relation til dit barn.

Du er altså en mor eller far der oplever den mentale rejse som spændende, udfordrende, problematisk eller energidræbende mv. Måske har du tanker og følelser om dit forældreskab du ikke deler med nogen, fordi det er skamfuldt og tabubelagt.

 

Individuelt forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden gennem sessioner, hvor der vil ske udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Par forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par, under graviditet, fødsel og forældredannelse.  

Workshops i mødregrupper

Workshops til mødregrupper består af en kombination mellem min egen personlige fortælling, fagligt oplæg og arbejdsopgaver hvor vi har fokus på jeres indre værdier. I vil opleve at få skabt en bevidsthed der skaber ro & balance, der vil styrke tilknytningen til jeres barn.

Tornager 13, 7120, Vejle Ø