Til institutioner og fagpersonale

Er du i forbindelse med mennesker der er påvirket af deres psykiske og mentale sunhed, men også er forældre eller skal være det?

Gruppeforløb:

Så kan jeg tilbyde gruppeforløb, hvor jeg med mine mange års erfaring fra psykiatrien, faglighed som sygeplejerske og studerende cand.pæd i pædagogisk psykologi, kombineret med mine personlige oplevelser i mit forældreskab, skabe et rum hvor der er plads til sårbarhed, ny viden, fællesskab og redskaber til at håndtere de svære tanker og følelser. Gruppen vil opleve en øget balance, ro og tryghed som vil styrke relationen til deres barn. 

Faglige undervisningsdage: 

Arbejder du med forældre eller kommende forældre, og mener du også at det er vigtigt at have fokus på forældres mentale sundhed,  men magler viden og troen på at du kan støtte og hjælpe forældre til bedre mental sunhed. Jeg vil på en faglig undervisningsdag, have fokus på udviklingpsykologisk praksis og neuropsykologisk påvirkning, kombineret med konkrete redskaber til dit arbejde. 

Tag kontakt til mig for pris og samarbejde.

Mine andre services

Individuelt forløb

Jeg vil med stor respekt for dine udfordringer, bruge min erfaring og faglige viden gennem sessioner, hvor der vil ske udvikling. Du vil opleve en dybere indsigt i dig selv, få en større forståelse af dine mønstre, strategier, tanker, følelser og adfærd og dermed optimere din mentale sundhed.

Par forløb

Med stor respekt for jer og de udfordringer I står med, vil jeg med min erfaring og faglige viden skabe mulighed for udvikling, der styrker jer som par, under graviditet, fødsel og forældredannelse.  

Workshops i mødregrupper

Workshops til mødregrupper består af en kombination mellem min egen personlige fortælling, fagligt oplæg og arbejdsopgaver hvor vi har fokus på jeres indre værdier. I vil opleve at få skabt en bevidsthed der skaber ro & balance, der vil styrke tilknytningen til jeres barn.

Tornager 13, 7120, Vejle Ø